Δελτίο τύπου ολοκλήρωση ενημερωτικής ημερίδας για την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα ενημέρωσης με θέμα την ψηφιακή κάρτα εργασίας, που διοργανώθηκε από τον εμπορικό σύλλογο Έδεσσας σε συνεργασία με το επιμελητήριο Πέλλας και την ΕΣΣΕ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου Έδεσσας στις 1 Απριλίου και είχε ως ομιλητές την επιστημονική ομάδα της ΕpsilonNet.

Το γεγονός συγκέντρωσε πολύ κόσμο, ενημερώνοντας όχι μόνο τα μέλη του εμπορικού συλλόγου Έδεσσας αλλά και επαγγελματίες από ολόκληρο το νομό. Η ενημερωτική εκδήλωση εστίασε στα οφέλη και τις δυνατότητες που προσφέρει η ψηφιακή κάρτα εργασίας, ενώ δόθηκε η ευκαιρία σε όλους τους παρευρισκόμενους να απευθύνουν ερωτήσεις στους ειδικούς του τομέα.

Ο εμπορικός σύλλογος Έδεσσας εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους τους συμμετέχοντες και τους ομιλητές για την επιτυχή πραγματοποίηση αυτής της σημαντικής εκδήλωσης ενημέρωσης.

Πληροφορίες και βίντεο από την ενημέρωση μπορείτε να βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους :

Νέο ΔΩΡΕΑΝ Webinar για την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας! – e-forologia – Φορολογική, Λογιστική και Εργατική Ενημέρωση

ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ – ΟΔΗΓΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.pdf

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες του εμπορικού συλλόγου Έδεσσας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείο του συλλόγου ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.esedessas.gr .

 

Επικοινωνία:

Εμπορικός Σύλλογος Έδεσσας

Τηλέφωνο: 6989655505

Email: empsyledessas@gmail.com

Ιστοσελίδα: www.esedessas.gr