Με επιτυχία η ετήσια κοπή βασιλόπιτας του Εμπορικού Συλλόγου Έδεσσας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Έδεσσας διοργάνωσε με επιτυχία την ετήσια κοπή βασιλόπιτας το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024 στην αίθουσα της 2ας Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού, με πολύ μεγάλη συμμετοχή του εμπορικού κόσμου και πλήθος επίτιμων καλεσμένων που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.

Η προσέλευση του κόσμου, εμπόρων και επιχειρηματιών, καθώς και πολλών φορέων της πόλης μας ξεπέρασε τις προσδοκίες μας, κάτι που αποδεικνύει τη στήριξη και τη συμπαράσταση που έχουμε από την τοπική κοινότητα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν και έκαναν τη βραδιά μας αξέχαστη.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πάτερ Δημήτριος ως εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απέδωσαν έναν χαιρετισμό ο Βουλευτής Πέλλας κ. Λάκης Βασιλειάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής, ο Δήμαρχος Έδεσσας κ.Ιωάννης Τσεπκεντζής,ο Ταξίαρχος της 2ας Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού κ.Γεώργιος Παλτίδης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ν. Πέλλας κ. Πέτρος Περδικάτσης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας κ.Ιορδάνης Τσώτσος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Δ.& Κ.Μακεδονίας κ. Νεκτάριος Ελμαλόγλου και πρόεδροι σωματείων. Η παρουσία τους δείχνει τον σεβασμό και την αναγνώριση προς τον σύλλογό μας και την δράση του.

Επίσης ένα ξεχωριστό βραβείο απέσπασαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας κ. Ιορδάνης Τσώτσος και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Δ.& Κ. Μακεδονίας κ. Νεκτάριος Ελμαλόγλου από τον Εμπορικό Σύλλογο Έδεσσας. Με τιμητική πλακέτα, οι δύο επίτιμοι καλεσμένοι βραβεύτηκαν για τη μακρά πορεία τους στον επιχειρηματικό χώρο, τη συμβολή τους στην τοπική οικονομία και τη πολυετή στήριξή τους στον Εμπορικό Σύλλογο Έδεσσας. Με δεκαετίες πείρας και αφοσίωση στα επαγγελματικά τους καθήκοντα, οι δύο πρόεδροι αποτελούν παράδειγμα συνεισφοράς και επιτυχίας.

Η εκδήλωση αποτέλεσε μια ευκαιρία για να γιορταστεί η αρχή του νέου έτους, αλλά και να γίνει μια μικρή αποτίμηση για το έργο του Συλλόγου της προηγούμενης χρονιάς. 

Το μήνυμα του Εμπορικού Συλλόγου Έδεσσας είναι ότι δεσμεύεται να συνεχίσει να προωθεί το εμπόριο και να υποστηρίζει τις επιχειρήσεις μέσα από δράσεις, εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες που θα προάγουν την ανάπτυξη και την ευημερία του επιχειρηματικού κλάδου. Με σημαντικές επενδύσεις στην ψηφιοποίηση και την καινοτομία, ο Εμπορικός Σύλλογος συνεχίζει να εξυπηρετεί τα μέλη του και να προάγει τον επιχειρηματικό χώρο.

Είμαστε υπερήφανοι για τη συμβολή μας στην τοπική κοινότητα και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε αξία και ευημερία σε όλους.