Ο Εμπορικός Σύλλογος Έδεσσας για την απεργία της Πέμπτης 16/03

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Έδεσσας εν όψει των απεργιακών κινητοποιήσεων που θα πραγματοποιήσουν οι φορείς που εκπροσωπούν τους εργαζόμενους της χώρας σε όλη την Ελλάδα με αφορμή το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 και σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΕΕ (Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και επιχειρηματικότητας), αποφάσισε στη συμμετοχή των κινητοποιήσεων.

Καλούμε λοιπόν  τα μέλη μας που το επιθυμούν σε μία κίνηση συμβολισμού ,σεβασμού αλλά και ουσίας να συμμετέχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις, πορείες ή συγκεντρώσεις που θα αποφασισθούν από τους φορείς του τόπου μας την ημέρα αυτή ως ελάχιστο φόρο τιμής στις ψυχές των 57 συνανθρώπων μας που τόσο άδικα έχασαν τις ζωές τους το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου 2023 αλλά και συμπαράστασης στις οικογένειες που ζουν τον δικό τους Γολγοθά.

Την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 συμμετέχουμε και εμείς στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας.

Η τραγωδία των Τεμπών έχει χαραχθεί με μαύρα γράμματα στις ψυχές μας. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ

Όλοι μαζί μπορούμε να διεκδικήσουμε ένα αύριο καλύτερο με μέτρα ασφάλειας σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς που χρόνια εφαρμόζονται σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες. Το χρωστάμε στα νέα παιδιά το μέλλον της χώρας μας.