ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

 

 

Στα πλαίσια της συμμετοχής του Δήμου Έδεσσας σε άσκηση επί χάρτου της πολιτικής προστασίας (η συγκεκριμένη άσκηση θα αφορά πυρκαγιά στα 1000 πεύκα), ο Εμπορικός Σύλλογος Έδεσσας παροτρύνει και ζητά από τα μέλη του, να δηλώσουν, όσοι φυσικά επιθυμούν ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ.

Αυτό θα έχει ως συνέπεια τη δημιουργία μητρώου εθελοντών Εμπορικού Συλλόγου Έδεσσας, με καταγραφή το ονοματεπώνυμο,το e-mail και το τηλέφωνο του κάθε μέλους-εθελοντή.

Η συνεισφορά μας σε περίπτωση υπαρκτού κινδύνου θα είναι σχετική με υπηρεσίες υποστήριξης, καταμέτρηση και μοίρασμα ειδών πρώτης ανάγκης (νερό, είδη προσωπικής υγιεινής, τροφή, ρούχα) στους πληγέντες και τοποθέτησή τους σε ορισμένα απ’ εξ αρχής σημεία-χώρους (κλειστό γυμναστήριο, σχολεία, ΚΗΦΗ κλπ) για την προστασία τους, χωρίς ποτέ να θέσουμε σε κίνδυνο τους εαυτούς μας!!!!

Οι ενδιαφερόμενοι εθελοντές – μέλη  μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Έδεσσας  Αρχ.Νικοδήμου 7, ώρες 10:00 14:00, στο τηλ. 6989655505 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  

e-mail:.empsyledessas@gmail.com

ΕΛΑΤΕ να γίνουμε όλοι μαζί μια αλυσίδα αλληλεγγύης για κάθε συνάνθρωπό μας!!!!!

 

Με εκτίμηση,

 

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Έδεσσας