Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας με το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Έδεσσας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής δέχθηκε σήμερα 12.01.2023 στο γραφείο του, εθιμοτυπική πρώτη επίσκεψη γνωριμίας σε πολύ καλό κλίμα, αντιπροσωπεία του Εμπορικού Συλλόγου Έδεσσας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. Κατά την διάρκεια της συνάντησης που διήρκησε μια ώρα οι εκπρόσωποι του Εμπορικού συλλόγου έθεσαν υπόψη του Αντιπεριφερειάρχη προβλήματα και σειρά ερωτημάτων  για τα τρέχοντα ζητήματα που αγγίζουν την εμπορική δραστηριότητα της περιοχής , την επιχειρηματικότητα άλλα και ζητήματα καθημερινότητας που επηρεάζουν όλους τους πολίτες .

Μεταξύ άλλων τα πιο βασικά θέματα που συζητήθηκαν ήταν:

  • Η αναβάθμιση του οδικού δικτύου προς Θεσσαλονίκη , Σύνδεση με Εγνατία οδό αλλά και ο δρόμος του Άγρα .
  • Το μέλλον του Νοσοκομείου Έδεσσας .
  • Το έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης και η διαχρονική απαίτησή μας δημιουργίας χώρων στάθμευσης .
  • Την ανέγερση Πολιτιστικού/Συνεδριακού Κέντρου .
  • Κοινές δράσεις στο μέλλον και στήριξη του συλλόγου μας .

Από την πλευρά τους ο Πρόεδρος και τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τον Αντιπεριφερειάρχη για την κατανόηση και την θετική ανταπόκριση του . Τέλος συμφωνήθηκε η κοινή αντιμετώπιση των προβλημάτων και η προοπτική εξέλιξης συνεργασίας, για την ενίσχυση του εμπορίου μέσω κοινών δράσεων.

Αναλυτικότερη ενημέρωση των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Έδεσσας θα πραγματοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση του κύκλου επαφών με θεσμικά στελέχη, στην διεξαγωγή της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης και Κοπή Βασιλόπιτας για το 2023.